Powered by spoto review Start MISISQ

Start MISISQ

   În perioada 12-13 martie 2014, reprezentanții bibliotecilor universitare din RM, participante la Proiectul Modern Information Services for Improvement Study Quality (MISISQ), au luat parte la Project Partners Representatives Meeting, care a avut loc la Biblioteca Universității de Științe Medicale din Kaunas, Lituania.
  În cadrul întrunirii doamna Meile Kretaviciene, coordonatorul Proiectului, a stipulat sarcinile imediate şi de perspectivă ale partenerilor Proiectului Modern Information Services for Improvement Study Quality (MISISQ), regulile şi principiile ce ţin de gestionarea acestuia.
   Daiva Jurksaitiene, şef Serviciul Informatizare, a prezentat o sinteză a celor mai performante şi apreciate softuri specializate de bibliotecă, utilizate şi activ promovate la nivel european.
  Liubovi Karnaeva, director Biblioteca Științifică Medicală USMF „Nicolae Testemițanu”, coordonatorul Proiectului din partea Moldovei, a prezentat cele mai relevante informaţii privind activitatea bibliotecilor, participante la proiect din partea Moldovei, care vor beneficia de oportunităţile oferite de acest Proiect.
   Silvia Ciubrei, director adjunct la Biblioteca Ştiinţifică a USMF „Nicolae Testemiţanu", a reiterat necesităţile şi cerinţele bibliotecilor universitare din Moldova vis-a-vis de un software specializat de bibliotecă.
    În vederea asigurării bunului mers al Proiectului, a fost determinată componenţa câtorva grupuri de lucru: managerial, de alegere și implementare a software, de creare a repozitoriilor instituționale, de formare a culturii informației și de diseminare a Proiectului, în componența cărora au fost incluși și specialiști din Moldova

Contacte

Coordonator UE:

Kretaviciene Meile,

ULȘM, LT

meile.kretaviciene@lsmuni.lt

+370 37 327 201

+370 37 327 219

 

Coordonator MD:

Karnaeva Liubovi,

USMF ''Nicolae Testemițanu", MD

liubovi_karnaeva@yahoo.com

+373 22 205 552

+373 22 205 553

Vizite