Powered by spoto review CNOSM, MD

Consiliul Naţional al Organizaţiilor Studenţeşti din Moldova  CNOSM

Persoana de contact: Cauia Alexandru    Această adresă de email este protejată contra spambots. Trebuie să activați JavaScript pentru a o vedea.

+373 69205130

+373 79960600

Prezentarea instituţiei

Consiliul Naţional al Organizaţiilor Studenţeşti din Moldova întruneşte organizaţii studenţeşti şi structuri ale instituţiilor  de învăţămînt superior din ţară. a fost înfiinţată pentru a promova şi proteja interesele studenţilor şi organizaţiilor studenţeşti din Republica Moldova, în contextul autonomiei universitare şi autodeterminării. Pornind de la premisa că politica de tineret se face nu numai pentru tineri şi tineret, organizaţia are scopul de a deveni un participant activ în dezvoltarea şi punerea în aplicare a documentelor care vizează studenţi şi tineri, în general, să organizeze activităţi care vizează stimularea activismului în viaţa socio-economică şi culturală a ţării.

Rolul instituţiei în proiect

În ceea ce priveşte importanţa resurselor informaţionale pentru studenţi în procesul de instruire şi cercetare pentru facilitarea accesibilităţii la informaţii, organizaţia noastre are drept scop de a simplifica accesul la informaţii internaţionale, de a oferi  un acces mai mare la bibliotecă, de a creşte numărul studenţilor care vor utiliza  informaţiile din biblioteci.

Contacte

Coordonator UE:

Kretaviciene Meile,

ULȘM, LT

meile.kretaviciene@lsmuni.lt

+370 37 327 201

+370 37 327 219

 

Coordonator MD:

Karnaeva Liubovi,

USMF ''Nicolae Testemițanu", MD

liubovi_karnaeva@yahoo.com

+373 22 205 552

+373 22 205 553

Vizite